Συχνές Ερωτήσεις

Όταν εισάγω Εξωτερικό Περιεχόμενο, αυτό δεν ανταποκρίνεται σωστά κατά την προεπισκόπηση του Σεναρίου, καθώς μου ζητείται να κατεβάσω στον υπολογιστή μου τρίτο λογισμικό (π.χ Java).

Πριν από όλα, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι κρίνεται σκόπιμο να σχεδιάζετε/αναπτύσσετε ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ, δεδομένου ότι η χρήση Ψηφιακού Υλικού από εξωτερικές πηγές ενδεχομένως να δημιουργήσει μελλοντικές ελλείψεις στα Δειγματικά Σενάρια που αναπτύσσετε, εφόσον το υλικό που χρησιμοποιείτε αποτελεί σύνδεσμο προς εξωτερικές πηγές και οι πηγές άντλησης του υλικού σας πάψουν να υφίστανται για οποιαδήποτε αιτία.

Ορισμένες ιστοσελίδες χρησιμοποιούν την τεχνολογία "flash" για να προβάλουν πληροφορίες. Η συγκεκριμένη τεχνολογία πλέον θεωρείται ξεπερασμένη και μη συμβατή με τις νέες τεχνολογίες. Παρόλα αυτά, επιλέξαμε να την επιτρέψουμε στο εξωτερικό περιέχομενο για να έχουν πρόσβαση οι εκπαιδευτικοί σε εκπαιδευτικά στοιχεία, όπως π.χ στα στοιχεία του Φωτόδεντρου.

Επίσης, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το εξωτερικό περιεχόμενο διότι ορισμένες ιστοσελίδες ενδέχεται να χρειάζονται εγκατεστημένη έκδοση της Java, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.


 Τελευταία ενημέρωση Fri, Jun 12 2015 11:56am

Παρακαλούμε περιμένετε!

Παρακαλούμε περιμένετε... θα πάρει ένα δευτερόλεπτο!