Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι τρέχουσες προθεσμίες του έργου;

Έπειτα από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ξεκινήσει η Σχεδίαση/Εκπόνηση Ψηφιακών Διδακτικών Σεναρίων από το σύνολο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας στις 8/7/2015, σας ανακοινώνουμε ολιγοήμερη παράταση των εργασιών και των Παραδοτέων των Εκπαιδευτικών και των Σχολικών Συμβούλων.

Συγκεκριμένα:

Οι Εκπαιδευτικοί
, μπορούν να υποβάλουν οριστικά τα Δειγματικά Σενάριά τους στην Πλατφόρμα "Αίσωπος" μέχρι και τις 5/7/2015 και να αναρτήσουν την μελέτη τους στην Πλατφόρμα Τηλεσυνεργασίας μέχρι και τις 29/6/2015.

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι και οι Υπεύθυνοι Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων
, μπορούν να αναρτήσουν την μελέτη ελέγχου συμβατότητας των εξειδικευμένων προδιαγραφών με τα ΠΣ στην Πλατφόρμα Τηλεσυνεργασίας μέχρι και τις 03/07/2015 και να αναρτήσουν την μελέτη ελέγχου συμβατότητας των Δειγματικών Σεναρίων με τα ΠΣ στην Πλατφόρμα Τηλεσυνεργασίας μέχρι και τις 06/07/2015.

Για τα Μέλη ΔΕΠ/Επιστημονικό Προσωπικό του ΙΕΠ τα χρονοδιαγράμματα παραμένουν αμετάβλητα
(έως και 8/7/2015 για να αναρτήσουν στην Πλατφόρμα Τηλεσυνεργασίας τόσο την Βεβαίωση Επιστημονικής Επάρκειας Δειγματικών Ψηφιακών Διδακτικών Σεναρίων όσο και το Τεύχος Σύνθεσης των μελετών εξειδίκευσης των προδιαγραφών).

Οι ανωτέρω αλλαγές των χρονοδιαγραμμάτων αποτυπώνονται σε πίνακα που έχει αναρτηθεί στην Ενότητα: Έγγραφα της ανοικτής Ομάδας Εργασίας Δειγματικών Σεναρίων - Πίνακα Ανακοινώσεων της Πλατφόρμας Τηλεσυνεργασίας. Μπορείτε να κατεβάσετε τον πίνακα επιλέγοντας το "Πίνακας Χρονοδιαγραμμάτων - Χρονική Παράταση Εργασιών και Παραδοτέων" από την σχετική ενότητα.



 Τελευταία ενημέρωση Fri, Jun 12 2015 11:56am

Παρακαλούμε περιμένετε!

Παρακαλούμε περιμένετε... θα πάρει ένα δευτερόλεπτο!