Συχνές Ερωτήσεις

Είμαι μέλος ΔΕΠ/Σχολικός Σύμβουλος. Μπορώ να δω τα υπό ανάπτυξη σενάρια των υπόλοιπων μελών της ομάδας μου;
Τα μέλη ΔΕΠ και οι Σχολικοί Σύμβουλοι μπορούν να παρακολουθούν/επιβλέπουν τα σενάρια που αναπτύσσουν οι Εκπαιδευτικοί και είναι αδημοσίευτα, σε μορφή "Προεπισκόπησης". Για αυτό το λόγο, μόνο για αυτούς, έχει δημιουργηθεί ένα επιπλέον κουμπί με τίτλο "Σενάρια Ομάδας", όπου εκεί θα βρίσκονται τα σενάρια για τα οποία είναι υπεύθυνοι. Τα σενάρια που εμφανίζονται εκεί σχετίζονται με τη θεματική περιοχή που επιβλέπει/παρακολουθεί ο υπεύθυνος.

Για παράδειγμα, αν ένα σενάριο έχει θεματική περιοχή "Μαθηματικά" και ο υπεύθυνος επίσης επιβλέπει/παρακολουθεί την περιοχή "Μαθηματικά", τότε το σενάριο αυτό θα εμφανιστεί σε αυτήν τη λίστα.

Άρα, είναι πολύ σημαντικό οι εκπαιδευτικοί να συμπληρώνουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ το πεδίο "Θεματική Ταξινομία" στο σενάριο που εκπονούν, ώστε το σενάριο να εμφανίζεται στα Σενάρια Ομάδας του Μέλους ΔΕΠ και του Σχολικού Συμβούλου. Επίσης, σε αυτήν την λίστα, τα Μέλη ΔΕΠ και οι Σχολικοί Σύμβουλοι, μπορούν να "δουν" και τον Εκπαιδευτικό/Δημιουργό του Σεναρίου.

Το Σενάριο, λοιπόν, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ανήκει σε Θεματική Ταξινομία προκειμένου να φαίνεται στο Συντονιστή και το Σχολικό Σύμβουλο της Ομάδας.

Στην περίπτωση, όμως, που ο συγγραφέας-εκπαιδευτικός έχει κατατάξει το Σενάριό του ως Διαθεματικό, τότε το Σενάριο αυτό θα φαίνεται ΜΟΝΟ στους Υπευθύνους της Διαθεματικής Ομάδας και σε καμία άλλη Ομάδα.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους εκπαιδευτικούς, ώστε να μην επιλέγουν το πεδίο "Διαθεματικό" για το Σενάριό τους, εκτός και αν είναι μέλη του Γνωστικού Αντικειμένου της Διαθεματικής Ομάδας.


 Τελευταία ενημέρωση Fri, Jun 12 2015 11:56am

Παρακαλούμε περιμένετε!

Παρακαλούμε περιμένετε... θα πάρει ένα δευτερόλεπτο!